Bedrijfsportretten voor emails, LinkedIN, etc.

Bedrijfsportretten voor emails, LinkedIN, etc.

Wilt u een eenduidig beeld naar buiten brengen van uw bedrijf of organisatie? Wist u dan dat het erg kan helpen als u en uw medewerkers professioneel op de foto staan? Wellicht gebruiken uw medewerkers een profielfoto in hun e-mailhandtekening, gebruikt u een wie-is-wie pagina op uw intranet en publiceert u regelmatig stukken, waarin uw medewerkers vermeld staan.

NEW Perspectives beschikt over een professionele mobiele studio, die op locatie geïnstalleerd kan worden. Diverse kleuren achtergronden kunnen ingezet worden. Hoe wilt u dat uw medewerkers op de foto staan? Zakelijk? Of juist wat informeler? Of wilt u zelfs dat u medewerkers hun vak uitoefenen op hun foto?

Graag fotograferen wij uw medewerkers op een manier zoals u het vindt passen bij uw bedrijfsuitstraling. Met alle plezier denken we hier op een creatieve manier in mee. NEW Perspectives is als geen ander in staat om uw mensen te portretteren waarin úw en hún karakter in harmonie naar voren komt.

Ik ga akkoord met met opslaan van mijn naam- en -emailgegevens door NEW Perspectives alsmede van de overige ingevulde gegevens. NEW Perspectives gebruikt deze gegevens uitsluitend intern en verstrekt deze niet aan derden. De gegevens worden puur gebruikt om met u te kunnen communiceren en zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt.