Workshop Smartphone Fotografie

Workshop Smartphone Fotografie

Iedereen heeft ‘m: de smartphone. En iedereen maakt bijna dagelijks foto met deze kleine handige alleskunner. En toch zijn de foto’s uit je smartphone niet altijd perfect. Ze kunnen zoveel mooier als je rekening leert houden met verschillende zaken. Compositie, licht, beweging en meer van dat soort dingen bepalen uiteindelijk de kracht van je foto. Maar je kan nog een stapje verder gaan. Een klein beetje nabewerking kan net even extra zorgen voor dat felbegeerde wauw-effect.

NEW Perspectives geeft workshops Smartphone Fotografie speciaal voor bedrijven. Of de groep nu klein of wat groter is, er is altijd een volledig programma mogelijk met tal van aspecten. Afhankelijk van de groepsgrootte en de tijd die we voor u mogen invullen, zullen we een passend programma samenstellen dat altijd een opbouw kent van een kort theorie-gedeelte, waarna het geleerde uitvoerig in de praktijk toegepast kan worden. In de workshops kunnen we uiteraard een bepaald thema centraal zetten, zodat het overeenkomt met uw bedrijfsspecifieke kenmerken, doelen of filosofie.

Uiteraard zal het samenwerken, plezier en een resultaat halen kenmerkend zijn voor de workshop.

Wat er zoal aan bod komt tijdens het theoriegedeelte van de  workshops is het volgende:

  • basisbegrippen zoals compositie, licht, standpunt: leren kijken
  • waar moet je op letten voor een perfecte foto?
  • hoe kan ik creatiever zijn?
  • hoe kan ik eenvoudig een foto op de smartphone nabewerken
  • welke hulpmiddelen kan ik gebruiken, zoals voorzet- en opzetlensjes

In de praktijksessie kan er in kleine groepjes of individueel gewerkt worden aan opdrachten. Deze opdrachten stemmen we af op een thema dat vooraf door u als opdrachtgever bedacht heeft. Uiteraard kunnen we hierin met u meedenken.

Voor elke groepsgrootte en elk tijdsblok is een passende workshop aan te bieden.
Hiervoor doen we u graag een passend voorstel toekomen.

De workshops kunnen eventueel nog compleet gemaakt worden door achteraf de beste foto’s ter plekke op A3-formaat af te drukken.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend programma-voorstel van ons ontvangen?
Vul dan onderstaand formulier in. Binnen 48 uur ontvangt u onze ideeën!

Ik ga akkoord met met opslaan van mijn naam- en -emailgegevens door NEW Perspectives alsmede van de overige ingevulde gegevens. NEW Perspectives gebruikt deze gegevens uitsluitend intern en verstrekt deze niet aan derden. De gegevens worden puur gebruikt om met u te kunnen communiceren en zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt.